Send SMS til 1881

Trenger du et telefonnummer eller lurer du på hvem som har ringt deg? Send navn og sted eller telefonnummer til 1881 og få svar i løpet av sekunder. 

Se priser her

Vi gir oss ikke 

Kvalitet og korrekte opplysninger er viktig for oss. Vår database oppdateres kontinuerlig med opptil 100.000 endringer i døgnet. 

Når du sender SMS til 1881 vil vi alltid yte ekstra for å finne det du søker. Hvis maskinen ikke finner svaret, søker kundeveilederne våre videre manuelt. Helt uten ekstra kostnad for deg.

1881 kan hjelpe deg med nesten alt - også på SMS 

Send oss ditt spørsmål på SMS til 1881 og få raskt svar fra en av våre kundebehandlere. Er du på quiz, vil du si takk på Swahili eller lurer du på når neste ferge kommer? Vi har svaret. Bare send oss ditt spørsmål på SMS til 1881. Ved hjelp av flinke kundebehandlere og teknologi svarer vi deg så raskt som mulig. 

Åpningstider – Spør om nesten alt 

Mandag - fredag: 07:00 - 24:00
Lørdag: 08:00 - 24:00
Søndag: 09:00 - 24:00 

Om tjenesten 

Hva skjer hvis vi ikke finner svar på ditt spørsmål? 

Vårt mål er alltid å kunne hjelpe deg. Klarer vi allikevel ikke å svare på ditt spørsmål vil du få informasjon om dette. 

Hva svarer vi ikke på? 

Vi kan ikke svare på spørsmål vedrørende politikk. religion. sex eller annet som kan oppfattes støtende eller krenkende. 

Hvor raskt får man svar? 

Vårt mål er å svare så raskt som mulig. 

Om spørsmålet er komplisert å svare på ber vi om forståelse for at det kan ta noe tid å finne svaret.

Hvor finner dere svarene? 

Informasjonen søkes automatisk eller manuelt fra ulike kilder i Opplysningen 1881 og på internett. Eksempler på kilder kan være Opplysningen 1881, Google, Wikipedia, Leksikon, NSB eller liknende. 

Hva er prisen for et «Spør om nesten alt-spørsmål» ? 

Se oversikt over våre priser.