Ring 1881

Vi hjelper deg å finne telefon, adresse, navn eller
e-post. Når du skal handle eller trenger en leverandør, finner vi relevante firma i ditt område. Vi er alltid på jobb, året rundt - hele døgnet.

 

Når du ringer oss kan du velge mellom disse tjenestene 

Sett over 

Kom raskere og enklere i kontakt med den du søker. I stedet for å legge på og ringe selv, setter vi deg rett over dit du skal. 

Få svaret på SMS 

Vi sender deg oppføringen som SMS slik at du slipper du å notere nummeret – og så har du det tilgjengelig ved senere behov. 

Sett over + Svar på SMS 

Kombinasjonen av «Sett over» og «SMS» gjør det både effektivt og enkelt for deg; og i tillegg veldig trafikksikker når du ringer oss fra bilen med handsfree. 

Veibeskrivelse 

Ring oss og be om veibeskrivelse. Vi hjelper deg med å finne frem og gir deg informasjon om gode rutevalg, omtrentlig reisetid og oppdatert trafikkinformasjon for den aktuelle trekningen. Vi kan også gi deg informasjon om vei og føreforhold. 

Åpningstider 

Lurer du på om butikken er åpen eller om du rekker apoteket før det stenger? Ring oss så finner vi åpningstiden til deg. 

Nærhetssøk 

Ved hjelp av vår database kan vi gjøre søk i nærheten av der du er og sende deg både kart og informasjon via SMS eller e-post. 

I utlandet? 

Send SMS til 1881 med kodeord RINGMEG, så ringer vi deg opp i løpet av kort tid.

Utenlandsopplysningen 1882

Ring 1882 for nummeropplysning til utlandet