Ring 1881

Vi hjelper deg å finne telefon, adresse, navn, faks eller e-post. Når du skal handle eller trenger en leverandør finner vi relevante firma i ditt område. Vi er alltid på jobb, året rundt hele døgnet.

Når du ringer oss kan du velge mellom disse tjenestene 

Sett over 

Kom raskere og enklere i kontakt med den du søker. I stedet for å legge på og ringe selv, setter vi deg rett over dit du skal. 

Få svaret på SMS 

Vi sender deg oppføringen som SMS slik at du slipper du å notere nummeret – og så har du det tilgjengelig ved senere behov. 

Sett over + Svar på SMS 

Kombinasjonen av «Sett over» og «SMS» gjør det både effektivt og enkelt for deg; og i tillegg veldig trafikksikker når du ringer oss fra bilen med handsfree. 

Veibeskrivelse 

Ring oss og be om veibeskrivelse. Vi hjelper deg med å finne frem og gir deg informasjon om gode rutevalg, omtrentlig reisetid og oppdatert trafikkinformasjon for den aktuelle trekningen. Vi kan også gi deg informasjon om vei og føreforhold. 

Åpningstider 

Lurer du på om butikken er åpen eller om du rekker apoteket før det stenger? Ring oss så finner vi åpningstiden til deg. 

Nærhetssøk 

Ved hjelp av vår database kan vi gjøre søk i nærheten av der du er og sende deg både kart og informasjon via SMS eller e-post. 

Utenlandsopplysningen 1882 

Trenger du et telefonnummer til utlandet? Ring 1882! Vi på Opplysningen 1882 kan hjelpe deg å finne et telefonnummer, navn, adresse eller faksnummer i utlandet. Vi kan også hjelpe deg med informasjon om retningsnummer, tidsforskjeller og nummer til skip over satellitt – Vi dekker hele verden!

Opplysningen 1882 har direkte tilgang til de fleste lands opplysningstjenester. Ringer du 1882 vil en av våre kundebehandlere benytte seg av vårt avanserte kontaktnett og hjelpe deg med å finne oppføringen du lurer på. Har vi ikke direkte tilgang til det aktuelle landets nummerdatabase, ringer en av våre språkkyndige kundeveiledere det aktuelle landets opplysningstjeneste og søker etter informasjonen for deg. 

Ring 1881 fra utlandet 

Dersom du ikke kommer gjennom til +47 1881 når du er i utlandet, send SMS til 1881 med kodeord RINGMEG, så ringer vi deg opp i løpet av kort tid.