Finn eiendomspriser hos 1881

Eiendomspriser.no er et satsningsområde for siste.no i samarbeid med Digitale Medier 1881. Ansvarlig redaktør: Asgeir Ohr/Kjell Werner.

Eiendomspriser har til hensikt å belyse salgsoverdragelser med verdi på fast eiendom og borettslag. Tjenesten danner et godt utgangspunkt for å estimere verdier på tilsvarende boliger/eiendommer som de som er solgt. Tjenesten gir bruker mulighet til å søke på spesifikk adresse eller sted, eller navigere seg ved hjelp av et interaktivt kart. Videre kan bruker avgrense søket på periode. Ulike ikoner angir hva slags type boliger som er solgt. Det er også mulig å se historiske transaksjoner mot betaling. Tjenesten er å finne sterkt integrert i Amedias lokalaviser samt med peker fra disse inn til Eiendomspriser for landsdekkende søk.

Eiendomspriser gir deg tilgang til all tinglyst informasjon fra Grunnboken for fast eiendom og borettsandeler (omsetning for borettslag før 2006 er ikke tilgjengelig). Opplysninger som vises hentes fra Norkarts eiendomsdatabase som er synkronisert med Kartverkets grunnbok. Kartverket forvalter dataregisteret. Informasjonen oppdateres fortløpende. Grunnboken er offentlig. Å tinglyse en rettighet eller en forpliktelse som knytter seg til en eiendom innebærer å offentliggjøre at rettigheten eksisterer (kilde: Kartverket). Omsetning for aksjeleiligheter er ikke tilgjengelig da aksjeleiligheter ikke er omfattet av tinglysingsloven. Tjenesten viser også matrikkelinformasjon som ikke er underlagt Kartverket (kretsinformasjon og kirkesogn), og kan således vises offentlig uten innlogging.

Tjenesten er ikke 100% komplett, og det vil finnes tilfeller der data ikke foreligger av ulike årsaker. Digitale Medier 1881 jobber kontinuerlig med verdiøkning i form av forbedret datagrunnlag og integrering av relevante tilleggstjenester.

Se boligprisutviklingen i Norge

Søk opp adresse, gate eller sted i søkefeltet og bruk zoom funksjonen i kartet til å se boligprisene. Klikk på ikonene og se hva boligen er solgt for.

Er det noe du lurer på?

Ta en titt på våre ofte stilte spørsmål eller kontakt kundeservice.

Da dette er data direkte fra grunnboken kan det benyttes ord og uttrykk som kan være noe fremmed. For å lettere kunne forstå f. eks de ulike omsetningstypene, boligtypene og grunnanvendelsene kan en titt i ordboken til Kartverket være til hjelp.