Hvorfor annonsere hos 1881?

1881 har høy bruk

Unike ukentlige brukere på mobil web er ca. 500.000 og på ordinær web ca. 750.000. I tillegg kommer flere hundre tusen ukentlige brukere av våre apper.

1881s vs Google

1881 er i motsetning til Google en katalogtjeneste, vår informasjon hentes ikke fra hjemmesider på internett men fra teleselskaper og offentlige registere. Informasjonen vises i faste maler som gjør det raskt og enkelt for våre mange brukere å finne riktig og oppdatert kontaktinformasjon. Derfor er 1881 en av de mest valgte tjenestene for brukere som søker bedrifter, tjenester og personer.

Vær synlig – mange vet ikke navnet på bedriften de søker etter

4 av 10 som søker etter bedrifter eller leverandører vet ikke «hvem» de skal ha tak i bare «hva» eller hvilken bransje de søker*. Derfor er det viktig å være godt synlig i søkeresultatet innen din bransje i ditt geografiske område.

Våre brukere er kjøpeklare – få nye kunder

Undersøkelser viser at av de som søker og finner en bedrift som kan løse et behov, ringer nesten 90%*. Dersom du ønsker at nye og eksisterende kunder skal finne deg raskt, er det viktig å være tilstede så tidlig som mulig i søkeresultatet. Vi tilbyr effektive annonsealternativer som enkelt kan tilpasses ditt budsjett. Suksessrike bedrifter over hele landet benytter våre tjenester og produkter av en eneste grunn; annonsering hos oss gir mer salg.

Trygg annonsering

Som annonsør hos oss er du trygg. Vi er medlem av Trygg Katalog, som jobber med å sikre rettighetene for de som kjøper profilering hos katalogselskaper i Norge.

Norges beste database

Vår database oppdateres med ca 100.000 endringer pr dag. Denne kvaliteten sikrer at våre brukere alltid får de best oppdaterte opplysningene. Vi samler opplysninger fra telefonoperatørene, Brønnøysundregistrene og andre offentlige register, i tillegg til personer og bedrifter som selv melder sine endringer.

Våre samarbeidspartnere

For å sikre deg som annonsør best mulig respons på dine annonser, samarbeider vi med de største aktørene på markedet.

 

*Kilde: TNS Gallup, Webpanel undersøkelse, mars 2008

Bli kontaktet om annonsering