Referanser fra fornøyde annonsører

Vi har fornøyde kunder over hele Norge, her er et lite utvalg av våre referanser:

Advokatfirmaet Hulaas

Advokatfirmaet Hulaas

I 2010 tok tre av dagens partnere i Advokatfirmaet Hulaas over selskapet fra Vidar Hulaas, som var en av de opprinnelige stifterne av Advokatfirmaet Koren, Hulaas & Storm helt tilbake i 1974. «Etter hvert begynte vi aktivt å se på hvordan vi skulle markedsføre selskapet og nå ut til nye kunder. Ett av de stedene vi valgte å annonsere var på 1881.no». Advokatfirmaet Hulaas sier de kan se beviselig effekt av flere konkrete henvendelser fra en god synlighet på 1881.no og er kunde på 3.året.

Advokatfirmaet Hulaas


Brage Tannklinikk

Brage Tannklinikk

Jeg er meget fornøyd med 1881 som leverandør, og vil fortsette samarbeidet så lenge trafikktallene fortsetter å peke i den retning de har gjort til nå. Det viser at vi blir funnet av våre brukere

Vegard Ebbestad
Daglig leder

Brage Tannklinikk


Hår frisør

Vi på Hår bestemte oss for å kjøpe annonsepakke 1 i 1881 etter et besøk av selger Christian Hilstad. Vi har i ettertid av kontraktinngåelsen opplevd at vi har fått flere kunder. Vi er veldig fornøyd med oppfølgingen av Christian, både før og etter vi skrev kontrakt.

Brit Wisløff
HÅR benvic as

Hår Frisør


Fagsnekker’n Robert Hilstad AS

Jeg ble kontaktet av en veldig hyggelig og dyktig selger fra 1881. Etter å ha blitt overbevist av denne selgeren om at 1881 er et viktig annonsested valgte jeg å prøve en annonse hos de. Jeg har fått en unik plassering på toppen og henvendelsene kommer jevnlig. Som snekker er det viktig å kunne velge de rette oppdragene slik at lønnsomheten blir høyest mulig. 1881 bidrar hver eneste måned til økte henvendelser på telefon og e-post, som igjen fører til lønnsomme oppdrag for vår virksomhet.

Mvh Robert Hilstad

Fagsnekkern Robert Hilstad AS


DNB Eiendom

I forbindelse med vårt virke som eiendomsmeglere i et krevende marked i Trondheim er faktorer som lokal kjennskap og mulighet til å skille seg ut fra konkurrentene svært viktig for å kunne drive virksomheten videre. Det vi opplever med vår valgte markedsføring på 1881 er nettopp dette, at brukerne får et meglerselskap og et ansikt som de kan assosiere bolighandelen med og ta kontakt med. Antall klikk på våre bannere viser at dette i aller høyeste grad har en positiv effekt og at flere tar kontakt med oss direkte, både på telefon og via våre nettsider.

Vennlig hilsen
Torben Olden, daglig Leder
Megler MNEF – Trondheim Torg
DNB Eiendom

DNB Eiendom


Solbygg Tannlegesenter

Etter at vi inngikk avtale med 1881, og sammen utformet annonse og fastsatte søkeord, kan vi se av statistikkene at vi har økt kraftig på treff ved søk på 1881.no. Vi ser frem til nå også å få med dyplenker som gjør det lettere for kundene å finne frem til det de ønsker hos oss. Vi kommer høyt opp på listen når det søkes etter tannlege i Kristiansand eller Farsund, slik at 1881 bidrar til vår synlighet. Oppfølging fra kundekontakt er god og effektiv. Det at 1881 er samarbeidspartner med Telenor Bedrift er også avgjørende for at vi velger 1881 som vår digitale oppslags-samarbeidspartner.

Vennlig hilsen
Agate Folgerø, daglig leder
Solbygg Tannlegesenter

Solbygg Tannlegesenter


Drammen Gummiservice AS

Vi er svært fornøyde med annonseringen på 1881, som i høy grad har gitt oss verdi for pengene. Sammenlignet med andre katalogtjenester ser vi også at 1881 genererer langt flere samtaler og henvendelser, og 1881.no er derfor et åpenbart sted for oss å være godt synlige. Vi kan trygt anbefale annonsering på 1881 til andre

Henrik Gautneb, Daglig leder
Drammen Gummiservice AS

Drammen Gummiservice


Aktiv Eiendomsmegling

Jeg har vært annonsør hos dere i snart ett år. Plasseringen er helt unik og jeg har vært svært tilfreds med den. Resultat har ikke uteblitt, flere henvendelser har vi fått gjennom dette endog til salg.

Annonsering på 1881 er noe som jeg absolutt vil anbefale.

Hyggelige selgere har også besøkt ved jevne mellomrom.

Med hilsen
Aktiv Eiendomsmegling Kristiansand
Bratland AS

Anne Elise T. Bratland
Statsautorisert eiendomsmegler MNEF


Per Øverland AS

Vi har tidligere vært tungt inne med annonsering i Ditt Distrikt hvor vi har opsjon på baksiden og tre helsider på de gule sidene. Det har vist seg at distribusjonen av denne vil avta fra neste år og at flere vil benytte seg av internettet når de skal finne en håndverker.

Vi var derfor veldig spent på responsen på annonseringen som 1881 foreslo for oss. Det vi ble enige om var en banner som kom opp ved bruk av våre søkeord, samt at vi hadde 1. oppføring i Porsgrunn. Da vi fikk se rapport på dette ble vi meget fornøyde. Vi gikk fra ca 400 visninger i mnd til ca 5000 på to mnd. De tre siste månedene har vi hatt ca. 14000 visninger pr. mnd.

Med hilsen
Per Øverland AS
Jan Øverland


Fornebuklinikken AS

Joachim Storemyr har endret vår oppfattning av 1881.no. Nå vet vi at 1881.no er en undervurdert katalogtjeneste, med geniale løsninger og som er mye større enn det vi var klar over. Hos 1881.no har vi fått en unik synlighet og dobbelt så mye for pengene.

Joachim Storemyr har gitt oss topp service og oppfølging hele veien. Han er alltid tilgjengelig, imøtekommende, nytenkende og hyggelig å prate med.

Kampanjen er nyoppstartet, men vi har allerede merket en drastisk økning i etterspørsel og trafikk inn til vår hjemmeside, så vel som merkevarebyggende.

Linda Sæthre
Markedssjef, Fornebuklinikken AS

 

Bli kontaktet om annonsering