Om 1881 internett

På 1881.no har du alltid fri tilgang til norges største database for navn, nummer og adresser.

Via 1881.no har du tilgang til mer enn 8 millioner oppføringer. Siden navn- og nummeropplysninger er ferskvare sørger vi for at databasen oppdateres kontinuerlig med opptil 35 tusen endringer i døgnet.

På 1881.no finner du et stort og variert spekter av tjenester tilpasset ditt bruksmønster, enten du er en privatperson eller representerer en bedrift.

Du kan endre din egen oppføring direkte på våre sider

Navn og nummer

Tjenesten har en søkemotor som gir tilgang til Norges største opplysningsdatabase. Med noen enkle klikk finner du tusenvis av bransjer, samt millioner av telefonnumre, adresser og navn til private og bedrifter.

Søk 1881 her

Finn det du trenger, i ditt nærområde.

Skriv inn søkekriteriene dine i søkefeltet på 1881.no og klikk på «søk». Bor du for eksempel på Jessheim og har behov for en elektriker, kan du avgrense søket til «elektriker, Jessheim». Du kan også innsnevre søket i vår enkle nedtrekksmeny. Med noen enkle klikk finner du også millioner av telefonnumre, adresser, regnskapstall, roller og navn til private og bedrifter, samt kartsøk og veibeskrivelse.

Søk 1881 her

Kart

Kartsøk og veibeskrivelse med estimert avstand og reisetid er også fritt tilgjengelig på sidene.

Se kart

For næringsdrivende

Som næringsdrivende kan du kjøpe rangering i vår database. Fordelen ved høy rangering ligger i å komme høyt opp på listen når potensielle kunder søker etter varer eller tjenester som kan kobles til din virksomhet. Du kan være oppført i større eller mindre geografiske områder, alt etter hva ditt behov er.


Se oversikt over alle 1881s tjenester her